woensdag 25 april 2012

Start living on my own

Om dan gelijk weer met de deur in huis te vallen: IK HEB EEN KAMER!
Ik kan het niet geloven, na een jaar lang zoeken en proberen krijg ik dan, als alles goed gaat, eindelijk mijn eigen kamer!

Het is niet dat ik zooo graag bij mijn ouders weg wil, maar de drang naar een eigen plek is er gewoon altijd al geweest.
Vroeger toen ik klein was droomde ik al helemaal weg bij mijn eigen huis en ook nu zou ik haast niet kunnen wachten om huisje, boompje, beestje en al in een huisje te zitten.
Maar om nou je tiener/twintiger jaren over te slaan, NO WAY!

Dus dan maar geduld hebben en dan nu genieten van mijn wel 25m² grote kamer!
Als alles goed is met de papieren teken ik vrijdag het contract en krijg ik de sleutels.
Op het moment zit ik op stage, zonder stagebegeleidster want zij geeft op dit moment les, mezelf hyperder dan hyper te maken in deze hele mooie, compleet witte ruimte!

Ik loop stage bij een interieur service bedrijf, nu heb ik van mijn stagebegeleidster een teken opdracht gekregen om een ruimte in te richten terwijl zij weg is.
Alleen het punt is dat het enige waar ik aan kan denken is: zoek de papieren bij elkaar, hoe ga ik het inrichten, wat ga ik waar neer zetten, wil ik nou pastel blauw of toch roze op mijn muur, wat komt er op de vloer en ga ik op mijn kamer koken of in de keuken die ik deel met mijn verdiepingsgenoten?

Zoveel vragen en ik kan waarschijnlijk zondag pas echt beginnen met plannen!
Ben bang dat jullie dus vanaf vrijdag, wanneer de sleuteloverdracht zal plaatsvinden, alleen maar gespamt gaan worden over de verbouwing en het leven op kamers, hihi.
Ik kan in ieder geval niet wachten!

Love,
Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!