zondag 3 november 2013

Changing the life

Elke keer na het zien van Bridget Jones's Diary wil ik een dagboek beginnen. Vroeger wilde ik dat meer omdat ik het idee van een dagboek bijhouden leuk vond. Nu, deze keer, is het anders. Ik heb behoefte aan een dagboek waarin ik al mijn negatieve punten probeer te verbeteren. Bridget beschrijft hoeveel sigaretten ze heeft gerookt, hoeveel kilo ze nu weegt of hoeveel liefde ze van mannen krijgt.

Ik wil ook aan mezelf werken, ik ben namelijk een ongeorganiseerde bende, vertrek altijd te laat, raffel mijn huiswerk altijd af, mijn kamer is een bende en de was soms niet gedaan, ik heb 's ochtends geen tijd om te ontbijten en mijn make-up zit rommelig, etc. 
Dit moet veranderen.

En daarom heb ik nu een thuisagenda gekocht, een enorme om precies te zijn. Zo kan ik de hele dag door to-do lijstjes maken en zorgen dat het gedaan word.
Ik heb per dag een lijst gemaakt wat er elke week moet gebeuren, zo wil ik ritme in mijn leven krijgen. 

Laten we er hard aan gaan werken!

P.S. Ik vind het stiekem super hinderlijk dat de agenda pas over een maand begint en stiekem wil ik mijn gestructureerde leven uitstellen tot dat moment.
Maar ik typ dit nu terwijl ik eigenlijk al gedoucht en wel in bed had moeten liggen en een film kijken die mijn huiswerk is. Zo moeilijk..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!