maandag 6 augustus 2012

Dairy 06/08: First week at home


Thuiskomen is altijd heel dubbel: ik vind het heerlijk om thuis te zijn, met je eigen bed, de tv, de computer en je vrienden, maar het strand van Italië, de mensen en de feestjes mis je toch ook heel erg. De vrijheid dat je kan doen en laten wat je wilt omdat er toch niemand is die je kent, dus lekker in je pyjama shirt van One Direction (ja stiekem ben ik fan) naar de wc lopen etc.

Thuis heb ik weer lekker kunnen knuffelen met de kat, die ons ontzettend gemist had. Er lag een gloednieuwe camera, de Nikon J1, om me te wachten toen ik thuis kwam en deze moest uitgebreid getest worden (hier later meer over). Ik kon de Olympische spelen gaan kijken en wat doen we het ontzettend goed. Ik ken de helft van de sporten niet en laat staan de deelnemers, maar zodra Nederland speelt zit ik als een gek te schreeuwen op de bank! Ook heb ik extra Oasis meegenomen uit Italië, dit is mijn favoriete drinken in Frankrijk/Italië en ik geniet altijd nog even na van de vakantie met deze op de bank.

Ondertussen is het erg rustig op mijn werk, ik werk in een groot interieur design winkel, het is vakantie en door de 'crisis' gaat het sowieso niet bijzonder goed in de branche. Geen werk voor mij deze vakantie.. Alleen op de zaterdagen (waarvan ik er erg weinig thuis ben) kan ik te hulp schieten. Dit betekent voor mij dat het met geld niet echt mee zit en ook moet ik me zien te vermaken 6 dagen in de week.

Dat vermaken is niet moeilijk, alleen het ritme vind ik erg lastig. Ik heb de wekker de afgelopen week elke ochtend om 8 uur af laten gaan, zodat ik nog wat aan mijn dag heb. Maar uiteindelijk word ik pas rond 10 uur echt wakker. Dan begint mijn dag met een afleveringetje Sex and the City (SATC), ondertussen is de serie afgelopen en heb ik alles gezien. Om eerlijk te zijn mis ik die 4 meiden nu al. Ik heb hun leven in de afgelopen weken in een snel tempo gevolgd. Ik heb met ze gehuild, gelachen en meegeleefd. het voelde een beetje als mijn vriendinnen. En nu is het klaar, klaar met de liefdesverhalen, met de fantastische kleding en mooie mannen. Bye, bye!
Vaak lunch ik te laat en heb ik 's avonds geen zin meer in het avond eten. De tv programmering valt altijd erg tegen in de zomer en dus na het eten weer verder met SATC. Waardoor ik elke avond lichtelijk te laat ga slapen.
Ik ben serieus moe van het ritmeloze leven.

Voor de vakantie kwam ik na lang zoeken NailArt kwastjes tegen en maakte een nagelcreatie zoals in de fotocollage te zien is (ook hierover later meer)! Ik oefen me suf en heb me bedacht met links te gaan leren schrijven zodat ik ook mijn rechterhand van een nailartje kan voor zien.

Hoe was jullie week?

5 opmerkingen:

 1. Dat gevoel ken ik! Heerlijk om thuis te zijn maar ik mis mijn vakantieplekje toch ook altijd! Gave nagels trouwens. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's. Je nagels zien er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sex and the City! :D Series zijn bij mij ook altijd de reden dat ik 'lichtelijk te laat' mijn bed in ga haha! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's !

  watch follow @ fashion-entree.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!