donderdag 25 oktober 2012

Maybe too early, but so welcome!
Na een jaar aan gekloot in de liefde ben ik er eigenlijk helemaal klaar mee. Waar is toch mijn prins op het witte paard? Ik wil er ook één en ik houd niet eens van paarden!

Maar daar is kertmis, met zijn heerlijke sfeer en cadeautjes. Ik weet dat het heel erg vroeg is, maar ik leef al een beetje in de kerstsfeer! Op mijn stage, waar ik ondertussen ook in het weekend mag komen werken, zijn we al helemaal kerst!


En nu ik mijn huiswerk zit te maken, op mijn enige vrije dag in de HERFSTvakantie, kijk ik voor de zoveelste keer naar 'The Holiday'. Hebben jullie die ooit gezien? Nou van deze film krijg ik dus echt én zin in de kerst én mijn geloof in de liefde terug!
(Overigens krijg ik ook zin om op vakantie te gaan naar Engeland en daar word ik dan weer verdrietig van, ik heb massive heimwee naar Londen..)

Ik droom regelmatig weg zodra er een mooie jongen overstraat loopt of als hij een kerstcadeautje komt kopen voor zijn vriendin. Wanneer ik bepaalde nummers hoor of wanneer er een te lief oud stelletje over straat loopt. Ook als ik weer eens beland op een compleet vreemde zijn/haar facebook pagina en daar de verliefde vakantie foto's zie.
En weet je wat het nu is? Ik word er niet verdrietig van, omdat al dit het bewijs is dat het nog bestaat. Er is nog liefde te vinden op deze wereld en ook voor mij!

Oh jeetje, ik betrap mezelf weer op het oude oma geneuzel. Pff, over anderhalve week word ik 20 en je zou het niet zeggen maar ook daar word je lichtelijk depressief van! Echt niet alleen maar als je 30 wordt..
Je gaat haast nadenken over je leven, je zal nooit meer tiener zijn, je wordt een -tigger en daar kom je pas vanaf als je honderd wordt!
Aaah, het leven is moeilijk en zwaar (kijk voor het gemak en als je even wilt lachen even naar dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=JLNvBvJ-F00)!

Zó genoeg gezeur, gaan jullie maar weer door met jullie dagelijks leven!

3 opmerkingen:

 1. Och nog genoeg kansen hoor! Je bent nog piepjong;) haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb je wel gelijk in haha, maar je gaat er toch aan zitten denken he!

   Verwijderen
 2. Komt wel goed hoor meid, ik was twintig toen ik mijn prins leerde kennen, inmiddels zijn we 2,5 jaar samen en gaat het top!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!