dinsdag 3 juli 2012

Vakantie

Eindelijk mag ik het ook zeggen! Ik heb vakantie!
Ook al moet ik nog één dag naar school om mijn stage verslagen in te leveren, toch heb ik zo'n ontzettend vrij gevoel!Het begon de laatste dag van stage, ik kwam thuis (op mijn kamertje, na een week bij mijn ouders te hebben gewoond) en zette mijn favoriete zomerdeuntjes aan. En ja de traantjes begonnen te rollen, zo blij dat de stage voorbij was en ik dan eindelijk ook tijd voor mezelf zou hebben.

En nu dat ik vandaag ook nog eens een stage heb geregeld (bij de Riviera Maison Concept Store in Amsterdam, aah zin in!) kan ik pas echt zeggen: ik heb vakantie!


Ik zit nu dan ook op de bank eindelijk weer eens hersenloos naar MTV te kijken en ondertussen leer ik breien! Tijd geleden een brei/haak boek gekocht om wat te DIY-en, ook ga ik binnekort t-shirts pimpen en mijn kamer (bij mijn ouders) echt eens uitpluizen van alles en nog wat! Ik ga mijn ouders blij maken met alle zooi dat door het hele huis verspreid ligt, ook eindelijk eens op te ruimen!

Ik ga Sex and the City tot het laatste seizoen kijken (ben nu bij 2..), gossip girl eindelijk eens afkijken (ben halverwegen 5), Glee weer bijwerken, beginnen met Pretty Little Liars en New Girl. Goddank is het bijna nooit goed weer in Nederland.

Ook is het tijd om de lekkerste zomer nummers te downloaden en mijn iPod bij te werken, de beste films te downloaden voor in de auto onderweg en voor regenachtige dagen in Italië, nog wat boeken uitzoeken voor op mijn e-reader en dan kan ik er weer tegen aan!

Laatst was er bij de Albert Heijn een garage sale en daar heb ik mijn lang verwachte epilady voor onder de douche met een flinke korting kunnen kopen! Deze wilde ik al super lang maar het heeft best een prijsje en ik begin me langzaam te verbazen dat best wel veel dat ik wil hebben ineens in de korting lijkt te zijn. Begin dit jaar wilde ik geluk hebben door aan allerlei win acties mee te doen en van alles te winnen, maar ik moet zeggen dat dit soort gelukjes mij ook best happy maakt.
Ik heb best even oe en ah moeten zeggen, maar het resultaat mag er wezen!

Ik merk een overdadig gebruik aan uitroeptekens en het woord eindelijk..
Blijkbaar had ik het echt nodig!

Lieve lezers, geniet van jullie vakanties!

8 opmerkingen:

 1. Fijne vakantie! Geniet er van! Met al die series, fijne muziek en een stage die al geregeld is, gaat dat volgens mij helemaal goed komen;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, jij uiteraard ook! Ja dat komt helemaal goed!

   Verwijderen
 2. Jij ook een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Geniet er lekker van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk zeg! Geniet van je vakantie! (vandaag is mijn laatste werkdag, jippieee!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oe, oe, vanavond dan even goed inluiden! Enjoy!

   Verwijderen

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!