maandag 17 september 2012

Diary: 17/9Zo, twee weken niet geschreven, twee weken druk, druk, druk!
Ik loop nu 4 dagen in de week stage bij de Riviera Maison, het is hartstikke leuk maar ook vermoeiend!
'S avonds vaak nergens anders zin in dan lekker op de bank en een filmpje kijken!
Maar hier eventjes een berichtje met wat ik ondertussen allemaal heb beleefd!

Tijdens mijn 1e week stage woonde ik ook voor het eerst weer op mezelf, na de hele vakantie bij mijn ouders te hebben gewoond. Dat is heel erg wennen, voor het eerst moet ik nu echt gaan koken en er leven. Voor de vakantie heb ik er maar 3 weken gewoond en toen kookte ik nog niet echt. Gelukkig is daar een lief vriendinnetje die sinds kort in Amsterdam woont en omdat het nog even goed weer was, gingen wij dineren op een kleedje in het vondelpark. Wat heel erg gezellig was!

Verder genoot ik van mijn kamertje, mijn heerlijke bedje. Er gaat serieus bijna niets boven in bed liggen met wat sfeerlampjes en geurkaarsjes aan heerlijke 'niet-nadenk' tv aan!

Ook waren mijn ouders in de vakantie 25 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik liet een tijd terug foto's maken met mijn broer, vooral omdat mijn moeder dat wilde haha, maar het was een leuk cadeau om te geven!
Om het te vieren hadden we de jaarlijkse familie barbecue bij ons thuis, normaal doen we dat bij mijn neefje omdat hij in die tijd jarig is. Het is een soort van verplicht evenement geworden bij ons in de familie, net zoals je eigenlijk kerstmis niet mag missen.
Het was wel heel raar om het bij ons te vieren, maar het betekende wel lekker rustig optutten en eindelijk die mooie jurk aan die ik in Italië al had gekocht!

Het fijne aan mijn stage is, is dat het naast het Vondelpark zit! Zodra het goed weer is lunchen mijn vriendinnetje R. en ik lekker buiten! We kennen elkaar van school en zijn deze zomer samen op surfkamp geweest en nu mogen we ook nog eens samen stage lopen!
Het is dikke pret bij mijn stage, gezellige collega's en natuurlijk R. die er ook de hele dag is!
Door de dag heen zijn we klanten aan het helpen, zorgen we dat de winkel en de producten er mooi uit zien, verkopen we, stylen we de winkel en drinken we lekker veel thee en kletsen wat af!
En nu mag ik jullie ook nog eens vertellen dat ik er in het weekend mag komen werken! Ik heb er zoveel zin in!

Ik zit al een tijdje in een geld-dieptepunt; bij mijn vorige baan hoefde ik nooit te komen werken omdat het te rustig was, niet werken betekent geen geld..
En nu ik een nieuwe baan heb gevonden voel ik mij al tien keer blijer, eindelijk uit deze penarie.
Vervolgens kon ik mij niet inhouden tijdens het shoppen van cadeautjes voor vriendinnetje M. Ik kreeg vast mijn verjaardagscadeau, onwijs mooie rode Timberlands en kocht een nieuw leren jasje, want de vorige moest ik toch echt wel een beetje afschrijven.

Verder vierde ik dit weekend met een kampvuurtje, liedjes zingen en broodjes knakworst bij de scouting, de verjaardag van M. om vervolgens weer terug te keren naar scouting om daar nog even een afzakkertje te nemen en de witte bank te pimpen met stiftjes!

Pfoe, een lang verhaal, maandag gelukkig maar een updatetje over één week!

2 opmerkingen:

 1. Leuke update! Maarr, hoe was het surfkamp? Ben je een echte surfchick geworden :) Of heb ik het verslag helemaal gemist? x Elma

  www.reinadelamoda.fashionblogster.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, wat goed en leuk dat jij daar aan denkt!
   ik zal binnekort een vakantie-surf verslag schrijven!
   dus dat verslag heb je zeker niet gemist, die moet nog komen!

   Verwijderen

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!