woensdag 6 juni 2012

I'm every woman..

..it's all in me.

Ik ben echt een mengelmoes van alles. Je zou me kunnen zien lopen op mijn hakken en in een jurkje, maar wie weet loop ik de volgende dag in een baggy jeans met vans er onder.

Pinned Image

Ik houd van optutten voor kerst, musicals en feestjes, maar zit net zo goed met mijn jogginsbroek, mijn haar in een knot en geen make-up op de bank.
Op de bank, ja maar af en toe durf ik het ook aan om zonder make-up de deur uit te lopen. En dat kan me dan lekker niet schelen.

Ik zou op vakantie kunnen gaan in een duur hotel, zou ik heerlijk vinden, dichtbij een mooie stad en van al het moois genieten. Alleen dat zou ik een weekje volhouden. Ik houd van op de camping zitten, mensen om je heen en in tentjes slapen. Niet na hoeven denken over hoe je erbij loopt en als het koud is gewoon met sokken in je slippers naar de wchokjes lopen.

Pinned Image

Ik houd van scouting, lekker in de natuur spelen, kloten en gek doen. De kinderen zien genieten van het kamp dat jij in elkaar hebt gedraaid.
Net zo goed zit ik alleen op mijn kamer, mijn nagels helemaal netjes te maken en scrub me onder de douche helemaal schoon.

Ik kan groffe taal uitslaan en oversexte grappen maken, terwijl ik op gepaste gelegenheden ook heel netjes kan zijn.

Frietjes eet ik graag met mijn handen, maar verder eet ik wel braaf met bestek.

Ik ben de vriendin waar tegen je kan zeiken, zeuren, schreeuwen, maar als dat het enige is wat je komt doen stuur ik je net zo goed de laan weer uit.

Ik spring gewoon het water in, ga niet eerst een uur lopen piepen.

Met mij kan je op de bank zitten, tv kijken en het gezellig hebben zonder iets te zeggen, maar ben altijd in voor een goed gesprek.

Zolang jij er voor mij bent, ben ik er atlijd voor jou.

Ik ben een mengelmoes van alles, en soms ben ik dit en soms ben ik dat.

3 opmerkingen:

 1. Wat goed verwoord ik herken mezelf echt in alles! Grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post! En eet jij je pizza ook met bestek?;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat doe ik! Is dat iets raars? ;)

   Verwijderen

Dankjewel dat je een lief berichtje achterlaat!
Als je reageert kom ik even een kijkje nemen bij jou!